Personal Training
In Zwolle

Combineren Met Kickboksen?

Goed dat je overweegt een verandering door te maken! Personal Training in Zwolle geef ik in verschillende vormen.
Afhankelijk van jouw persoonlijke doel stem ik het programma met jou af. Ik ben van jongs af aan actief met kickboksen.
Momenteel ben ik als vechter nog steeds actief in wedstrijden (A-klasse niveau – professioneel) en heb ik vorige jaar mijn
doel bereikt; de wereldtitel gewonnen.

Door mijn jarenlange ervaring kan ik doelgericht met jou aan de slag, of je nou gewoon lekker calorieën wil verbranden,
vet verliezen, krachtiger of explosiever wil worden of je conditie opbouwen.

Waarom Personal training
met mij?

Mijn specialisme zijn vetverlies, spieropbouw maar vooral functionele fitheid heb ik het vermogen om met iedereen te werken, van de zittende beginner tot de extreme atleet.

Ik kan een goede balans in training voor jou vinden waar ik fitness oefeningen met het kickboksen op de pads combineer. Ik ben hierdoor uniek in mijn benadering met personal training en ga ik graag met jou aan de slag om jou weer fit te laten voelen!

  • Uniek:Door mijn ervaring als atleet en trainer kan ik jou optimaal laten presteren, zowel met fitness oefeningen als kickboks oefeningen op de pads, dit is mijn toegevoegde waarde
  • Ervaren:Ik ben een professionele A-klasse kickbokser met ruim 50 wedstrijden op mijn naam. Het opbouwen van conditie, kracht, explosiviteit en uithoudingsvermogen zijn voor mij altijd de basis ingrediënten geweest
  • Doelstellingen:Het is mijn passie om je te begeleiden in het behalen van jouw persoonlijke doelen, zodat je fit en zelfverzekerd kan genieten van jezelf en het leven
  • Het gaat om jou:
    Of je nou een ondernemer bent die een gezonder lifestyle wilt hanteren, een sportfanaat/vechter die nieuwe levels wil bereiken of een jongeman of jongedame die sterker in het leven wil staan. Ik ben er, voor jou!

Voor personal training plan ik graag samen met jou de gewenste tijdstippen. Neem gerust contact met mij op, dan kunnen we samen eens kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Of heb je andere vragen? Contact me gerust!

Impressie

Personal training proberen?

Het zal niet gemakkelijk worden, maar een ding is zeker; het zal het allemaal waard zijn! We gaan het samen doen! Samen door de struggle, samen pieken en samen zegevieren.

Goed dat je de eerste stap hebt gezet (anders zou je dit niet lezen, toch?). Nu hoef je het alleen nog maar te doen! Het maakt niet uit op welk gewicht, postuur of niveau je bij mij binnenkomt. Wel is het belangrijk dat je weet wat je wilt bereiken, dan kunnen we er samen voor gaan.
Contact je mij vandaag nog?