Hoi!

Kom met ons meedoen #Kickboksen

Op zoek naar kickboksen voor kinderen in Zwolle?

Lekker kickboksen voor iedereen, jong en oud, ook voor kinderen in Zwolle!
Bij Pro Elite Zwolle worden kickbokslessen verzorgd voor kinderen in de leeftijdscategorie vanaf 6 tot en met 11 jaar. Naast het leren kickboksen is het een goede manier om je lichaam beter te leren kennen en hier bewust van te zijn.
Ben je ouder dan 11 jaar, kom dan gerust een keertje kijken, dan kijken we samen wat we voor je kunnen betekenen. We zullen op termijn de groep uitbreiden met jeugd vanaf 11 tot en met 15 jaar, dit doen wij naarmate de belangstelling toeneemt. We vinden het belangrijk dat leerlingen te allen tijde veilig in hun eigen leefstijdscategorie kunnen sporten. Op deze manier kunnen we het verschil van niveau zoveel mogelijk beperken en kunnen leerlingen optimaal met elkaar en van elkaar leren.

Weerbaarheid

Door kickbokstrainingen gaan kinderen steeds meer in zichzelf geloven en leren ze meer in hun eigen kracht te staan. Zowel hun mentale als fysieke weerbaarheid groeit.

Zelfvertrouwen

Om een goed zelfvertrouwen te kunnen ontwikkelen moet een kind een goed gevoel over zichzelf hebben. Kickboksen kan hier een positieve rol in spelen.

Discipline

Discipline gekoppeld aan een speelse en gevarieerde manier van kickbokstraining zorgt ervoor dat de kinderen op allerlei manieren gestimuleerd worden.

Respect

Normen, waarden en respect. Dit is waar het om draait in een vechtsport als kickboksen.

Lestijden kickboksen voor kinderen

Op dinsdagmiddag om 16:00 uur start de les voor kinderen. Zorg dat je 15:45 aanwezig bent dan kunnen we op tijd beginnen.

Kom eens meedoen

Geef je op!

Leuk dat je de eerste stap voor jouw kind wil zetten. Heb je nog twijfels of wil je gewoon eens komen kijken, kom dan gerust langs!

Wij maken het regelmatig mee dat ouders die nieuw zijn met het kickboksen, het even spannend vinden, maar dat is helemaal niet nodig! Ook al is kickboksen een full-contact vechtsport, veiligheid staat bij ons altijd voorop. Ook goed om te weten: Door het NOC-NSF is in een onderzoek aangetoond dat kinderen die op een verantwoorde wijze een vecht- of verdedigingsport beoefenen beduidend minder vaak last hebben van zinloos geweld.